lieu de drague gay bordeaux site de tchat nrj grenoble rencontre gay gay chat random tr gay video gratui video gay uro

CV

  /  CV

Esterella Remmerswaal

Sinds 2016 ben ik werkzaam als zelfstandig visagist & haarstylist.

Na de opleiding Beauty Therapy in Engeland, heb ik de studie Fashion- Styling & Design succesvol afgerond aan Akademie Vogue. Vanuit daar wilde ik graag mijn affiniteit voor creativiteit en beauty samen laten komen. Ik ben mij daarom gaan specialiseren in make-up en haarstyling door verschillende trainingen en cursussen te volgen.  Daarnaast heb ik veel werkervaring als schoonheidsspecialist opgedaan in de (cosmetische) beauty branche.

Ik ben o.a. werkzaam als freelance makeupartist voor foto- & video shoots, verschillende (kleding) merken, reclames, webinars, business events, zakelijke portretten en campagnes voor bedrijven en overheid. Ook ben ik ambassadrice voor de make-up lijn van Maria-Galland Paris binnen Nederland. Verder werk ik op zelfstandige basis als huidspecialist voor SkinDoctor.

Mijn sterke kanten liggen vooral bij naturelle looks. Een glowy, dewy of juist zacht matte look met een frisse teint. Een egaal natuurlijk ogende make-up en huid zijn altijd de perfecte basis, zowel voor de lichte en de donkere huid.

Woonachtig in Den Haag

Sinds 2016 ben ik werkzaam als zelfstandig visagist & haarstylist.

Na de opleiding Beauty Therapy in Engeland, heb ik de studie Fashion- Styling & Design succesvol afgerond aan Akademie Vogue. Vanuit daar wilde ik graag mijn affiniteit voor creativiteit en beauty samen laten komen. Ik ben mij daarom gaan specialiseren in make-up en haarstyling door verschillende trainingen en cursussen te volgen. Daarnaast heb ik veel werkervaring als schoonheidsspecialist opgedaan in de (cosmetische) beauty branche.

Ik ben o.a. werkzaam als freelance makeupartist voor foto- & video shoots, verschillende merken, reclames, webinars, businessevents en campagnes voor bedrijven en overheid. Ook ben ik ambassadrice voor de make-up lijn van Maria-Galland Paris binnen Nederland. Verder werk ik op zelfstandige basis als huidspecialist voor SkinDoctor.

Mijn sterke kanten liggen vooral bij naturelle looks. Een egale natuurlijk ogende huid en make-up zijn de perfecte basis, zowel voor de lichte als de donkere huid.

Woonachtig in Den Haag

OPLEIDINGEN & CURSUSSEN

Maerlant Lyceum | HAVO

Chichester College | Beauty Therapy, Engeland

Akademie Vogue | Fashion & Design

Bacademy | Mode & media styling

Jdo academy by Juliette den Ouden | Visagie

Bacademy | Haarstyling on the set (creatief)

The Masterclass; The New Chique by Anita Jolles & Liselotte van Saarloos | editorial makeup

De Haagse visagieschool | Haarstyling (technisch)

Feelgoodvisagie | Grime/ schmink